Accountmanager

Voltijd

HBO niveau, richting commercieel

Marktconform

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Vind jij het leuk om een klantennetwerk uit te breiden en te onderhouden? En zoek jij een uitdagende baan in een team met enthousiaste collega’s in een jonge, hippe en internationale organisatie, met een splinternieuw, prachtig en open kantoor? Dan hebben wij de juiste vacature voor jou!

Als Accountmanager volg jij de ontwikkelingen binnen de verpakkingsbranche op de voet en werk jij intensief samen met de binnendienst medewerkers van ons internationale verkoopteam. Je gaat vaak op pad, om de relatie met bestaande klanten (w.o. grote spelers) op de Europese markt te onderhouden, maar ook om nieuwe klanten te bezoeken en binnen te halen.

Je signaleert behoeften van klanten, spart met hen en komt door advies- en onderhandelingsgesprekken uit tot een passende offerte. Daarnaast introduceer je tijdens deze gesprekken nieuwe producten.

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.
 • Dat je een HBO werk- en denkniveau hebt. Een afgeronde commerciële HBO of WO opleiding is een pre

 • Dat je de Engelse taal goed beheerst. Beheersing van de Duitse taal is een pre

 • Dat je een goede kennis hebt van Microsoft Office. Kennis van Exact is een pre

 • Dat je stressbestendig bent

 • Kennis en ervaring met de verpakkingsbranche (plastics) is een pre

 • Dat je klantgericht bent ingesteld

 • Dat je collegiaal bent

 • Dat je flexibel bent en snel kunt schakelen

 • Dat je minimaal 2 jaar succesvolle commerciële werkervaring als Accountmanager hebt

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Vrijheid

Binnen onze organisatie krijg je alle vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  Tegelijkertijd krijg je van ons ook een aantal keer per jaar volledige vrijheid. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten en kun jij lekker genieten van je vakantie. Ook de dag na hemelvaart krijgt het gehele bedrijf een vrije dag. De werktijden zijn flexibel in te delen. Kun jij ‘s ochtends niet zo goed opstaan? Dan begin je lekker om 9.00 uur. Ben jij juist een ochtendmens? Dan kun je om 8.00 uur beginnen.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Food

Waar het sporten helemaal gratis is, is de lunch bijna gratis! Voor een kleine bijdrage per dag heb jij de beste lunch ooit! Letterlijk alles is aanwezig en wordt voor je klaar gemaakt. De ene dag staan er salades op je te wachten en de andere dag een lekkere soep. Er worden geregeld eitjes gebakken en op de vrijdagmiddag kan niemand de vette hap overslaan. Ook is er voor iedereen gratis het meest exotische fruit beschikbaar.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Novio Packaging is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je komt op tweede gesprek
  Dit gesprek is om een nog betere indruk van je te kunnen krijgen.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.

Heb je nog vragen?

Kan haast niet.

Heb je nog vragen over de afdeling, functie, voorwaarden of andere onderwerpen voor je solliciteert? Aarzel dan niet om even contact op te nemen via sollicitatie@novio.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.