Accountmanager

Voltijd

HBO niveau, richting commercieel

Marktconform

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand in een bepaalde regio of gericht op een bepaald product/markt. Je werkt op basis van een target en zoekt continue naar mogelijkheden om onze klanten en prospects optimaal te kunnen bedienen en adviseren. Je bent creatief en zorgt ervoor dat de klant van begin tot eind geholpen en ontzorgd wordt. Je gaat regelmatig op pad op zoek naar nieuwe klanten en bezoekt de bestaande klanten. Je krijgt energie van het verkopen van onze producten en het tevreden houden van onze klanten. Reizen en het staan op beurzen zijn onderdeel van deze functie. Naast het verkopen zorg je ook voor een goede relatie met je interne collega’s en een goede vastlegging van gesprekken en andere data. Betrokkenen weten wat er speelt bij jouw klanten, zodat een optimale samenwerking gerealiseerd kan worden.

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.

Je bent in het bezit van een afgeronde commerciële HBO opleiding of aanverwant. Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar succesvolle werkervaring als accountmanager. Ervaring of affiniteit met de verpakkingsbranche is een pré. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Verder ben je iemand die bruist van de energie en weet jouw enthousiasme over te brengen op jouw klanten. Je bent resultaatgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden, waarbij je kunt luisteren naar wat de klant nodig heeft en weet hier op een goede en creatieve manier op in te spelen. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’, is een motto wat bij jou past en wat je ook nastreeft. Dit geldt richting jouw klant, maar ook naar de interne organisatie. Verder voel je je thuis in een jonge, dynamische organisatie die volop in beweging is.

 • Dat je een HBO werk- en denkniveau hebt. Een afgeronde commerciële HBO of WO opleiding is een pre

 • Eem goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

 • Dat je een goede kennis hebt van Microsoft Office. Kennis van Exact is een pre

 • Dat je stressbestendig bent

 • Kennis en ervaring met de verpakkingsbranche (plastics) is een pre

 • Dat je klantgericht bent ingesteld

 • Dat je collegiaal bent

 • Dat je flexibel bent en snel kunt schakelen

 • Dat je minimaal 2 jaar succesvolle commerciële werkervaring als Accountmanager hebt

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Vrijheid

Binnen onze organisatie krijg je alle vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  Tegelijkertijd krijg je van ons ook een aantal keer per jaar volledige vrijheid. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten en kun jij lekker genieten van je vakantie. Ook de dag na hemelvaart krijgt het gehele bedrijf een vrije dag. De werktijden zijn flexibel in te delen. Kun jij ‘s ochtends niet zo goed opstaan? Dan begin je lekker om 9.00 uur. Ben jij juist een ochtendmens? Dan kun je om 8.00 uur beginnen.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Food

Waar het sporten helemaal gratis is, is de lunch bijna gratis! Voor een kleine bijdrage per dag heb jij de beste lunch ooit! Letterlijk alles is aanwezig en wordt voor je klaar gemaakt. De ene dag staan er salades op je te wachten en de andere dag een lekkere soep. Er worden geregeld eitjes gebakken en op de vrijdagmiddag kan niemand de vette hap overslaan. Ook is er voor iedereen gratis het meest exotische fruit beschikbaar.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Novio Packaging is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je komt op tweede gesprek
  Dit gesprek is om een nog betere indruk van je te kunnen krijgen.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.

Heb je nog vragen?

Kan haast niet.

Heb je nog vragen over de afdeling, functie, voorwaarden of andere onderwerpen voor je solliciteert? Aarzel dan niet om even contact op te nemen via sollicitatie@novio.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.