Commercieel medewerker binnendienst

vacature
VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Voltijd

HBO niveau, richting commercieel

€2.100 – €3.000

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Je biedt ondersteuning aan onze Accountmanagers en je komt te werken op de afdeling Customer Service. Jij houdt je vanuit de binnendienst actief bezig met alle voorkomende verkoopwerkzaamheden. Op deze dynamische afdeling zitten 20 collega’s en wordt er gewerkt in regioteams. Je bent het aanspreekpunt voor klanten in het totale verkoopproces en adviseert hen op een professionele wijze met gedegen kennis en een flinke dosis enthousiasme. Je pleegt geen acquisitie, maar bent wel in staat om commerciële kansen te zien en deze te benutten.

Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende verkoopwerkzaamheden:

Het traject van monsters opsturen naar de klant

Het opstellen en verwerken van offertes

Het inboeken van orders, opvolgen en afwerken van orders

Het onderhouden van commerciële contacten met klanten

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.
 • Dat je een HBO opleiding hebt afgerond, richting commercieel en minimaal 1 jaar aan relevante werkervaring

 • Dat je de Engelse taal goed beheerst
  (We zijn ook specifiek op zoek naar iemand die Italiaans spreekt)

 • Dat je een goede kennis hebt van Microsoft Office

 • Dat je stressbestendig bent

 • Dat je klantgericht bent ingesteld

 • Dat je collegiaal bent

 • Dat je flexibel bent en snel kunt schakelen

 • Dat je in de buurt woont (30 km rondom Nijmegen)

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Vrijheid

Binnen onze organisatie krijg je alle vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  Tegelijkertijd krijg je van ons ook een aantal keer per jaar volledige vrijheid. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten en kun jij lekker genieten van je vakantie. Ook de dag na hemelvaart krijgt het gehele bedrijf een vrije dag. De werktijden zijn flexibel in te delen. Kun jij ‘s ochtends niet zo goed opstaan? Dan begin je lekker om 9.00 uur. Ben jij juist een ochtendmens? Dan kun je om 8.00 uur beginnen.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Food

Waar het sporten helemaal gratis is, is de lunch bijna gratis! Voor een kleine bijdrage per dag heb jij de beste lunch ooit! Letterlijk alles is aanwezig en wordt voor je klaar gemaakt. De ene dag staan er salades op je te wachten en de andere dag een lekkere soep. Er worden geregeld eitjes gebakken en op de vrijdagmiddag kan niemand de vette hap overslaan. Ook is er voor iedereen gratis het meest exotische fruit beschikbaar.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Novio Packaging is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie op de vacature zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.

Heb je nog vragen?

Kan haast niet.

Ruth Koster

Ruth Koster is de manager van de afdeling waar jij komt te werken. Heb je nog vragen over de afdeling, functie, voorwaarden, vacature of andere onderwerpen voor je solliciteert? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met Ruth.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.