QA Assistant (32-40 uur)

vacature
VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Voltijd

MBO+ / HBO

Marktconform

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Als QA Assistant zul je het QA team in de volle breedte gaan ondersteunen. Je bent samen met jouw directe collega’s het eerste aanspreekpunt voor de organisatie, klanten en leveranciers voor uiteenlopende kwaliteitsvraagstukken. Ook draag je bij aan de borging en onderhoud van ons kwaliteitssysteem.

Andere werkzaamheden in deze afwisselende rol zijn:

 • Administratieve ondersteuning geven aan jouw collega QA Officers;
 • Beoordelen van ontwikkelingen van producten en wijzigingen doorvoeren in ons kwaliteitsmanagement systeem;
 • Beoordelen, beheren en opstellen van verklaringen;
 • Beoordelen en beheren van documentatie t.b.v. voedselcontact materialen, cosmetica en pharma vereisten;
 • Daarnaast verzorg je tijdige en juiste communicatie richting alle belanghebbenden en denk je mee met de afdeling, de organisatie en ontwikkelingen die gaande zijn in onze branche.

Een hele leuke, afwisselende functie waarin je veel kunt bijdragen én leren in een internationale omgeving, waarin kwaliteit de komende jaren steeds belangrijker wordt.

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.

Jij bent net als jouw collega’s iemand die graag samenwerkt en energie haalt uit het verbeteren en uitbreiden van onze kwaliteitsdienstverlening. Je bent enthousiast en voelt je thuis in een organisatie waar geen dag hetzelfde is. In een organisatie die groeit, blijft leren en ontwikkelen en waar hard werken en een feestje op zijn tijd hand in hand gaan.

Jij bent nauwkeurig in je werkzaamheden en haalt energie uit het uitzoeken van diverse zaken. Je bent analytisch sterk en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je denkt mee en vooruit in een snel veranderende wereld waarin kwaliteitseisen steeds strenger worden en meer zichtbaar. Verder kun je goed prioriteiten stellen en werk je ook met plezier wanneer de druk soms hoog is. Je weet communicatief je mannetje te staan en affiniteit met verpakkingen is een pré. Naast de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Verder vragen wij:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde aanverwante opleiding;
 • Je bent analytisch, onderzoekend en flexibel in het bedenken van passende oplossingen;
 • Je bent nieuwsgierig en houd jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Vrijheid

Binnen onze organisatie krijg je alle vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.  Tegelijkertijd krijg je van ons ook een aantal keer per jaar volledige vrijheid. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten en kun jij lekker genieten van je vakantie. Ook de dag na hemelvaart krijgt het gehele bedrijf een vrije dag. De werktijden zijn flexibel in te delen. Kun jij ‘s ochtends niet zo goed opstaan? Dan begin je lekker om 9.00 uur. Ben jij juist een ochtendmens? Dan kun je om 8.00 uur beginnen.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Food

Waar het sporten helemaal gratis is, is de lunch bijna gratis! Voor een kleine bijdrage per dag heb jij de beste lunch ooit! Letterlijk alles is aanwezig en wordt voor je klaar gemaakt. De ene dag staan er salades op je te wachten en de andere dag een lekkere soep. Er worden geregeld eitjes gebakken en op de vrijdagmiddag kan niemand de vette hap overslaan. Ook is er voor iedereen gratis het meest exotische fruit beschikbaar.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Novio Packaging is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Novio Packaging, a Berlin Packaging company is in 2019 overgenomen door Berlin Packaging. Door Berlin wordt wereldwijd 2,6 miljard dollar omgezet. Bruni Glass Italië is marktleider in gespecialiseerd glas en is naast Novio éen van de Europese bedrijven van Berlin. In 2020 is de verwachting dat voor Novio in Europa ongeveer 170 medewerkers werken. Dit betreft naast Nederland, de landen Duitsland, de UK, Denemarken en Zwitserland.

Het internationaal opererende Novio Packaging Group B.V. is sinds 1978 distributeur voor primaire verpakkingen en verpakkingsoplossingen in zeer diverse markten (van farmaceutische – en cosmetica- tot voedingsmiddelen- en huishoudelijke industrie). Sinds eind 2019 is Novio Packaging overgenomen door het Amerikaanse Berlin Packaging. Dit biedt een extra breed assortiment aan producten en een grote afdeling op het gebied van design en ontwikkeling.

Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Wijchen richten de medewerkers zich van A tot Z op hun klanten met advies, innovatieve oplossingen, goede service, met de klantrelatie hoog in het vaandel. Samen met een gedegen kennis van duurzaamheid, sterke IT en logistiek, plus het grote netwerk in Europa en Azië, Novio Packaging kent sinds 2000 een onafgebroken groei: van 5 naar zo’n 170 medewerkers.

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie op de vacature zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.

Heb je nog vragen?

Kan haast niet.

Jessica Hijmans is onze HR manager. Heb je nog vragen over de afdeling, functie, voorwaarden, vacature of andere onderwerpen voor je solliciteert? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met Jessica.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.